• Drie woensdagavonden (14, 21 en 28 november 2018)
  • In de Plantagekerk in Zwolle
  • Nieuwe inspiratie voor je gebedsleven
  • Jos Douma als cursusleider
  • Inspirerende mede-deelnemers aan de cursus

Dat zijn de ingrediënten voor een cursus over bidden waarbij Jos Douma’s boek ‘Zin in bidden’ dat in 2017 verscheen een inspirerende rol vervult. De avonden bevatten een mix van onderwijs ontvangen (hoofd), ervaringen en verlangens delen (hart) en oefenen met gebed (handen).

De cursus wordt ondersteund en versterkt door de volgende elementen:

1. November – maand van gebed (dertig dagen investeren in je gebedsleven; in de Plantagekerk loopt dit parallel met de Daniël Challenge)
  2. Tijd met Jezus – dagelijks luisteren naar God stem (een dagelijkse meditatie, geschreven vanuit het perspectief van God die spreekt, rond de thematiek van gebed; je kunt je op deze dagelijkse meditaties abonneren en je kunt ze ook hier lezen)
  3. Zin in bidden – het boek (dit boek als een bron van inspiratie: reflecties, praktijken, gebeden)

De cursus zit nog in de voorbereidingsfase. Op 15 oktober vind je hier meer informatie. Wel kun je je al aanmelden via de site van het Leerhuis van de Plantagekerk. De kosten voor de cursus bedragen 5 euro per avond (ter plekke te betalen). Mocht je niet alle drie avonden kunnen: geen probleem! Meld je rustig als deelnemer aan. De avonden zullen via kerkdienstgemist.nl thuis te volgen zijn of achteraf na te luisteren.