• Vind je bidden ook lastig? Maar zou je er wel graag in willen (blijven) investeren?
  • Vraag je je af of er misschien ook andere vormen van gebed zijn die beter voor jou werken?
  • Zoek je nieuwe inspiratie voor je gebedsleven op een toegankelijke manier?

In de vijftigdagentijd 2021 kun je een online cursus volgen rond gebed. In de lente dus. Lente gaat over nieuw leven, een nieuw geluid, nieuwe frisheid. En ‘lenten’ kun je ook als werkwoord zien: Lente je gebedsleven: nieuwe groei en bloei voor gebed in jouw dagelijkse leven!

In podcastvorm

De cursus houdt in dat je vanaf maandag 5 april zeven weken lang drie dagen in de week (maandag, woensdag en vrijdag) een mail krijgt met een link naar een podcast die je kunt beluisteren. Dat kan wanneer het jou uitkomt. Bijvoorbeeld als je onderweg bent, in een verloren moment, als je je ‘ommetje’ maakt of even lekker in de tuin zit en geniet van de buitenlucht.

Meer weten? Klik op de button. Je kun je ook meteen aanmelden.