Wil je graag samen met anderen online lectio divina beoefenen? Dit wordt de plek waar dat kan! Op woensdagavond 20 mei 2020 was er voor de eerste keer Lectio online via Youtube Live. De tweede keer staat gepland voor woensdagavond 17 juni 2020, van 20.00 tot 20.45 uur.

De opbouw van Lectio online is als volgt:

 • vanaf 19.50 arriveren
 • 20.00 start met welkom en gebed
 • 20.05 korte introductie in lectio divina
 • 20.15 lectio divina bij een bijbeltekst in stilte
 • 20.35 ervaringen uitwisselen via de chat
 • 20.45 afsluiting

Deelnemer worden van Lectio online

 1. In het seizoen 2020/2021 zal er tussen half augustus en eind juni eens in de twee tot drie weken een Lectio online zijn via Youtube Live. Hiervoor krijg je steeds tijdig een uitnodiging.
 2. Eens per twee weken ontvang je een inspiratiemail rond lectio divina zodat je steeds aangemoedigd blijft om de lectio divina te blijven beoefenen.
 3. Als je ergens vragen over hebt of iets wilt delen, ben je altijd welkom om een mail aan mij te sturen (jos@levenindekerk.nl).
 4. Aan het een seizoen lang meedoen met Lectio online zijn kosten verbonden. In de tweede helft van augustus ontvang je een mail met een verzoek om een donatie te doen. Het richtbedrag voor die donatie is 20 euro.
 5. Na de zomervakantie start Lectio online op vanaf maandag 17 augustus. Dan ontvang je de eerste mail van het seizoen. In die week of de week erop volgend vindt dan ook de eerste Lectio online van het nieuwe seizoen plaats.

Hieronder kun je de livestream van de eerste lectio online op Youtube terugkijken: