Binnenkort verschijnt het nieuwe dagboek dat ik heb geschreven: Luister vandaag naar mijn sten. Gods woord in jouw leven. De presentatie ervan vindt plaats op donderdag 31 oktober in boekhandel Westerhof in de Diezerstraat in Zwolle.

Er zal ook een speciale gast uit Zweden zijn, namelijk: predikant en auteur Tomas Sjödin, bekend van zijn bestseller ‘Leven vanuit rust’

Je kunt je aanmelden via dit mailadres: promotie@royaljongbloed.com.

Download Proefexemplaar ‘Luister vandaag naar mijn stem’ (10 pagina’s)

Programma

19.30 uur: Inloop met koffie, thee en wat lekkers
20:00 uur: Opening door uitgever Pieter de Boer
20:15 uur: Toespraak door Tomas Sjödin
20.30 uur: Toespraak door Jos Douma
20:45 uur: Signeren, boekverkoop en borrelen
21:30 uur: Einde

Luisteren naar Gods levende stem uit de Schriften komt dichterbij door deze korte aansprekende teksten. De eenvoud en de diepgang komen je tegemoet en nodigen je uit om  je eigen antwoord en gebed te formuleren. De liefdesbrief van onze Hemelse Vader mag immers niet onbeantwoord blijven. Dat dit bijzondere dagboek je daarbij mag helpen. Neem en lees, bid en overdenk  en geef antwoord uit je hart en ga er mee op weg in je leven.

Robbert Jan Perk , Predikant