Wat een heerlijk boek om vast te houden! Heerlijk ook om doorheen te bladeren, met prachtige foto’s, beelden, kleuren.

Het nieuwste boek van Jan Pool, mijn collega-voorganger in Haarlem (hij bij de Shelter en ik bij de Fonteinkerk) mag er zijn. Het bevat 75 korte teksten die je aan het denken zetten. 75 momenten om bij God te zijn, zijn stem te horen, voelen dat zijn hart klopt. 75 kansen om God je iets te laten vragen. 75 bemoedigingen die je weer op weg helpen.

De titel van het boek is hrtsync. Dat vraagt natuurlijk wel wat uitleg, en dat wordt dan ook gegeven. Jan Pool (blz. 8)

Ik geloof dat het van levensbelang is dat wij ons hart regelmatig laten synchroniseren met Gods hart. Dat is hard nodig, want vaak lijkt ons hart in de verste verte niet op zijn hart. Ons hart kan nog zo bitter, onverschillig, egoïstisch, onrein of onrustig zijn.

Een bemoedigend boek van een man met een hart dat warm klopt voor zijn Vader.

De teksten verschenen eerder op de weblog van Jan en zijn nu voor dit boek bewerkt. Dus koop en lees het boek, én kijk zo nu en dan eens op Jans weblog: heartsync.nl.