50dagenvierkantPaaszondagmorgen 2016 heb ik gepreekt over Kolossenzen 3:1: ‘Als u nu met Christus uit de dood bent opgewekt, streef dan naar wat boven is, waar Christus zit aan de rechterhand van God‘.

In die Paasdienst heb ik ook een oproep gedaan om de 50 dagen na Pasen, op weg naar Pinksteren, te laten kleuren door de boodschap van Kolossenzen 3:1-4. Wat zou er gebeuren als we deze woorden 50 dagen lang (van Paaszondag 27 maart tot Pinksterzondag 15 mei) elke dag een (paar) keer door ons hoofd en ons hart laten gaan.

Wat zou de heilige Geest daarmee gaan doen?

Als u nu met Christus
uit de dood bent opgewekt,
streef dan naar wat boven is,
waar Christus zit
aan de rechterhand van God.
Richt u op wat boven is,
niet op wat op aarde is.
U bent immers gestorven,
en uw leven ligt met Christus
verborgen in God.
En wanneer Christus,
uw leven, verschijnt,
zult ook u, samen met hem,
in luister verschijnen.

Deze handout biedt daarbij hulp. Wat zou het mooi zijn als dit A4tje een plek kreeg in je huis (bij de eetkamertafel, op de slaapkamer, in de keuken, boven het beeldscherm van de computer of waar dan ook maar) als manier om te helpen de woorden van God uit Kolossenzen 3:1-4 te laten werken in je leven. Dus: uitprinten dit document en ophangen maar! Of print het in verkleinde vorm uit en leg het in je bijbel of in een ander boek dat je aan het lezen bent.

Op deze pagina op de site van de Plantagekerk Zwolle vind je deze informatie ook. Daar vind je ook extra tips en ideeën (wordt in de loop van de dagen en weken aangevuld).