Op deze pagina vind je materiaal rond het thema ‘gewoontes’. In de loop van de cursus zal hier meer te vinden zijn. Ook zal er een keer een apart webinar worden gewijd aan deze thematiek.

1 Video over het belang van gewoontes

In onderstaande video vertel ik wat meer over het belang van gewoontes in het kader van leven met God.

2 Video ‘Ik wil iemand zijn die leeft met God’

Op Oudejaarsdag, vlak voor de start van de cursus, deelde ik onderstaande video met de deelnemers die zich toen hadden aangemeld.

Maar ook nu is dit nog zinvol om hier bij stil te staan, als je begint met de cursus, maar ook zo nu en dan als ijk-moment.

3 Boeken over gewoontes

In het Startwebinar van vrijdag 30 december heb ik twee boeken genoemd die gaan over gewoontes. hieronder zie je ze (op een ander moment in de cursus zal ik een webinar geven dat speciaal over gewoontes en het creëren van gewoontes gaat).

Een deelnemer aan het Startwebinar wees nog op een derde boek dat je hieronder ook ziet!

Uit het kunstboek

Cursusdeelnemer Marian Zwartepoorte maakt naar aanleiding van de studie ‘Naakte spiritualiteit’ een kunstboek waarin zij naar aanleiding van haar gevoel en overdenking van de studie een bladzijde maakt, kleur en vorm geeft aan de woorden en de beleving van de studie. De afbeelding hieronder hoort bij de thematiek van gewoontes.