6x9Cover.RESOURCE.TemplateHet is er de voorbije anderhalve week niet meer van gekomen om verder te bloggen rond ‘Geworteld leven’. Ik ben druk geweest met de afronding van het seizoen en ook met het afronden van het boek ‘De ontmoeting. 12 uren met Jezus. Retraiteboek’. Vrijdag gaat de kopij naar de uitgever. Als alles goed gaat ligt het dan 15 oktober in de winkel.

Intussen is er een Engelse vertaling verschenen van mijn boekje ‘In het doolhof van de rouw’! Heel bijzonder. Mijn vriend en collega Dick Moes uit Canada heeft zich hier sterk voor ingezet en heeft de vertaling ook gemaakt. Het boekje is uitgegeven bij Wipf & Stock Publishers en ook is zelfs te verkrijgen via Amazon.com. Bezoek trouwens ook eens de site van Dick Moes: www.godgeneratedlife.com!

Op deze blog ga ik me nu een ruime maand stil houden. Volgende week vertrekken we naar Frankrijk voor een kleine drie weken. Op maandag 17 augustus hoop ik mijn werk weer op te pakken en ook weer hier te vinden te zijn.