In de voorbij jaren heb ik in de 40dagentijd twee keer een boek helemaal gelezen volgens een leesrooster: ‘The Divine Conspiracy’ van Dallas Willard en ‘Het wondervan het kruis’ van Wilkin van de Kamp.

Dit jaar kies ik voor een boek van Henk Rothuizen: ‘Hier ben ik!’ Ik wil me op weg naar Pasen, de dag waarop Jezus zegt ‘Hier ben ik (weer)!’, door Henk laten meenemen op een zoektocht naar het antwoord op deze vraag: ‘Ben ik beschikbaar voor het koninkrijk?’

Via deze link kun je het leesrooster downloaden: Leesrooster Hier ben ik!

Henk Rothuizen over zijn boek:

“Het Koninkrijk van God was de boodschap van Jezus. Dat ging niet zozeer over de vergeving van zonden. Het ging over het Goede Nieuws van het Koninkrijk! Met dit boek hoop ik mensen inzicht en verlangen te verschaffen dat het koningschap van Jezus in hun leven hetzelfde is als participeren in het Koninkrijk van Jezus. God wil de kosmos redden en nodigt ons uit daarin mee te doen. Hij wil dat we met Hem samen werken. Hij zou het ook alleen kunnen doen, maar Hij wil ons daar bij gebruiken.”

Lees hier meer.