Eind augustus 2018 kondigde ik aan dat ik de meditaties op Tijd met Jezus op een andere manier zou gaan schrijven. We zijn nu vier maanden verder. En het stemt me dankbaar dat ik zoveel positieve reacties heb ontvangen! Hieronder heb ik er een aantal verzameld.

“Dank voor de geweldige stukjes die elke dag met veel plezier worden gelezen. Ik kijk er elke dag naar uit. Ook mooi omdat ze vanuit God spreken. Dat komt heel dicht bij.”

“Fantastisch mooi vind ik dit!! Heel hartelijk dank voor steeds weer zo’n mooie warme en liefdevolle tekst waaruit Jezus spreekt! Het doet mij erg goed.”

“Elke dag te mogen beginnen met te luisteren naar Gods stem. Ik geniet er erg van en heb al veel van je mooie teksten mogen gebruiken in verpleeghuis en zorgcentra.”

“Dank voor iedere dag de bemoedigende meditaties. Het doet er toe.”

“Ik wil je graag via deze weg laten weten dat ik iedere morgen je overdenkingen “Tijd met Jezusl” lees. Voor mij zijn deze erg inspirerend, ik leer hierdoor Jezus nog beter kennen en nog meer liefhebben. Ik ben er erg blij mee. Ook deel ik dit met een jongeren groep bij ons in de kerk, daar zijn ook een aantal niet gelovigen bij en ook met name voor hen merk ik dat het hen aanspreekt en ook vaak een mooie aanleiding vormt om over door te praten.”

“Bedankt voor je mooie meditatieve cadeautjes iedere dag weer! Ze (bege)leiden mij in mijn dagelijks contact met Jezus en ze werken voor mij helend. Dank!”

“Dank voor een nieuwe serie prachtige meditaties! Met name de stijl, God die tot je spreekt, maakt dat het ons hart raakt. Heb voortdurend de neiging om ze door te sturen. Kan niet wachten op de boekvorm om te delen. Vooral doorgaan en niet stoppen!”

“Prachtig, man! Ik dank God voor je heerlijke stukjes! Het was ook vannacht weer een echte bemoediging.”

“Wat bijzonder dat u in deze vorm de meditaties schrijft. Zo duidelijk, persoonlijk, je kunt er niet om heen. Ze treffen mij zeer. Dank u wel.”

“Opnieuw iedere keer zo treffend en zo persoonlijk. Prachtig. Hoop dat u lang hiermee door mag gaan. Ik bemoedig er ook vaak anderen mee.”

“Wat mooi! Juist voor deze dag. Bijzonder bedankt. Jos.”

“Het is vaak net alsof je naast me loopt. Zo raak zijn je overdenkingen/woorden. Heel mooi! Duizend maal dank.”

“Bedankt voor al je meditaties. Onze kinderen zijn inmiddels ook groot genoeg om het te snappen dus zijn deze meditaties geweldig om elke morgen de dag mee te  beginnen. Gods zegen gewenst.”

“Bedankt voor je meditaties. Ik ben er erg blij mee. We lezen al langer een boekje van Sarah Young en vinden deze manier van luisteren naar God erg mooi. Dankjewel en veel zegen!”

“Fijn om elke dag te luisteren naar Gods stem! Vaak neem ik te weinig tijd om tijd vrij te maken om te luisteren en te lezen uit Gods Woord. Op deze manier kun je er niet om heen. Deze opzet is fijn om te lezen en komt directer bij mij binnen en stil te zijn en te luisteren naar Zijn stem! Dank daarvoor!”

Je kunt je hier abonneren op de dagelijkse meditaties.