Op donderdagavond 19 november is er om 20.00 uur via YouTube Live een webinar rond twee boeken die onlangs zijn verschenen. Beide boeken gaan over lectio divina.


Het boek ‘Mediteren met de Bijbel’ van Marijke ten Cate (uit Zwolle) verbindt het biddende Bijbellezen van de lectio divina met het maken van tekeningen.

In het boek ‘Stil, mijn ziel’ van Jos Douma (ook uit Zwolle) is lectio divina een van de spirituele praktijken die aangereikt worden om je relatie met God te verdiepen en zijn aanwezigheid meer te ervaren.

In het webinar worden Marijke en Jos allebei geïnterviewd over hun boek en gaan ze ook het gesprek met elkaar aan. Daarnaast geven ze allebei een mini-workshop en zullen ze vragen beantwoorden van de online deelnemers.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan via onderstaande button. Dan ontvang je ook de link naar de plek op YouTube waar je op donderdag 19 november terecht kunt. We gaan om 19.50 uur live en starten om precies 20.00 uur.