Welkom lezer van Petrus! In het augustusnummer van Petrus vond je in de rubriek ‘Opgevist’ onder de titel ‘Stilte kun je leren’ informatie over een online cursus. Hieronder vind je meer info over die cursus en ook nog ander aanbod

Online cursus Stil, mijn ziel

De online cursus ‘Stil, mijn ziel, wees stil. Leren om in Gods aanwezigheid te zijn’ is helemaal beschikbaar op deze site. Als je op onderstaande button klikt, kom je er vanzelf. Deze cursus komt ook als boek beschikbaar in het najaar!

Inspiratietraject Jezus zien, ademen, leven

Op dit moment loopt er een Inspiratietraject rond ‘Meer Jezus in je leven’. Het is een soort van combinatie tussen een cursus en een prekenserie. Als je graag verdieping en venieuwing wilt van je geloof in Jezus, dan is dit Inspiratietraject zeker iets voor jou.

Lectio online

Zou je regelmatig op een verstilde en contemplatieve manier met de bijbel bezig willen zijn? Dan is lectio online iets voor jou. Eens in de twee tot drie weken is er ’s avond om 20 uur een gezamenlijke lectio oefening via Youtube Live. Lees er meer over. En meld je aan als regelmatige deelnemer.

In deze stilte

In juni was er ook een online cursus ‘In deze stilte. Stil zijn in je huis en in de kerk’. Alles van deze cursus vind je terug via onderstaande button.